CARA IRON AWNING YANG BETUL

Assalamualaikum wrt.  hari ni sy nak share sikit macam mana nak iron awning ahna shawl ni.  ok step by step mcm ni:
1. pastikan iron dalam suhu yang tidak terlampau panas,  sila iron dulu ke atas kain lain.

2. betulkan awning,  sehingga dapat bahagian tengahnya.

3. layur kan saja iron ke atas awning tadi,  jangan tekan kuat ya, kalau tidak nanti awning rosak.
selesai! 

video tutorial  👇

video

qir,
qirmumtaz_hijab
#tips_qirmumtazhijab

Syarat Asas Pembelian

Syarat Asas Pembelian
Sebelum anda bersetuju utk membuat pesanan atau bayaran sila fahami syarat ini:
1. Semua produk adalah pre order kecuali ia dinyatakan 'ready stock'.
2. Tempoh proses 3-4 hari sebelum pengeposan dibuat.
3. penghantaran hanya pada hari Selasa dan Khamis sahaja.
4. Jika pembayaran tidak dibuat dalam tempoh 24 jam order dibuat,  order akan dibatalkan.
5. Return n Refund policy 14 hr dr tarikh penerimaan barang hanya untuk harga asal sahaja.  sekiranya pembeli mendapat harga lain yang lebih rendah,  tempoh return @ refund dipendekkan kepada 6 hari dari tempoh barangan diterima.  barang yang hendak dikembalikan mesti sampai kepada qirmumtaz_hijab dalam tempoh 6 hari tersebut.  segala tanggungan pengeposan adalah di bawah pihak pembeli.
6. return n refund policy adalah dibatalkan selepas tamat tempoh yang dinyatakan. walaupun pembeli menyatakan kesalahan dr pihak kami,  namun kami menganggap pembeli menerimanya,  kerana tiada aduan dibuat dalam tempoh tersebut.
7. Shawl dijahit sendiri oleh founder,  setiap pesanan shawl yang dikeluarkan mungkin terdapat sedikit perbezaan panjang atau lebar,  kadangkala ukuran kain yang diterima daripada suplier tidak begitu tepat. Begitu juga dengan awning,  ada yg senang jadi dan ada yg perlu disematkan dengan pin untuk kekal terletak.
8. Sila baca dan fahami semua syarat2 yang dinyatakam di blog www.qirmumtazhijab.blogspot.com
instagram : qirmumtaz_hijab
fb page: www.facebook.com/qirmumtazgaleri
Sekiranya anda bersetuju dengan semua syarat di atas,  anda dialu-alukan untuk meneruskan pembelian..  terima kasih.

TEMPAHAN SEMASA


AHNA INSTANT SHAWL BY QIRMUMTAZ HIJAB







MAKLUMAT DAN CARA ORDER AHNA SHAWL

Assalamualakum wrt.

Terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami di qirmumtaz_hijab.
Ahna Instant Bawal Shawl

RM39 saiz l/m
RM45 saiz xl
RM50 saiz xxl


ukuran: 

shawl size xl 2mx0.7,  xxl 2mx0.8, l/m 1.8mx0.6 (plus minus)

* Kos penghantaran akan ditolak dr jumlah pembelian.. tiada caj tambahan dikenakan
* kualiti material kain dijamin yang terbaik
* direka khas oleh qirmumtaz_hijab
* homemade with 💝
*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *

syarat order/ booking:

STEP 1: ORDER

nama
alamat
no fon
warna/quantity
size

* wajib sertakan maklumat di atas,  sekiranya tak lengkap order tidak akan diproses
pm or
whatsapp 0135232842😍😘

SILA TUNGGU MAKLUM BALAS DARI KAMI SEBELUM KE STEP 2.


*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
STEP 2 : PEMBAYARAN

sila maklum slpas pembyaran dibuat dan sertakan resit skali ya dear (0135232842)
maklumat akaun:

Bank: MAYBANK
Nombor Akaun:157157841950
Nama:Shakirah bt. Abu Bakar

*jika pembayaran tidak diterima dalam tempoh 24 jam drpd confirmation order  dibuat,  order akan dibatalkan automatik ya.  sila maklum jika masih berminat tetapi tidak dapat membuat bayaran dalam tempoh tersebut. 

*setelah pembayaran dibuat,  anda dikira bersetuju dengan syarat-syarat yang digariskan oleh qirmumtaz_hijab samada sebelum,  semasa dan selepas pembelian.


*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
STEP 3 : PEMPROSESAN

Sekiranya ready stock habis,  preorder akan dibuka dan mengambil masa 3 hari proses selepas 24 jam pembayaran dibuat.

pengeposan dibuat pada hari ketiga.  bagaimanapun pengeposan hanya akan dibuat pada hari SELASA dan KHAMIS setiap minggu. sila rancang pembelian anda

contoh: bayar pada hari JUMAAT,  akan proses pada keesokan hari.  pengeposan adalah pada hari SELASA minggu berikutnya.


*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
AHNA INSTANT BAWAL SHAWL

🎇2 loops shawl👰
🎇tak melekap (gaya bawal) 👽
🎇labuh 😋
🎇material tak panas (high quality chiffon) 😰
🎇flowy material
🎇 less ironing
😊 pemakaian yg mudah
* warna bergantung kepada stok semasa
*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Tips penjagaan ;
👋basuhan tangan (high recommended)
👑tak perlu iron bahagian awning

tak melekap
material berkualiti
mudah bentuk
solah ready
sisi bertutup,  tak perlu cover dengan brooch

kelabuhan seperti model pakai,  tinggi model 157cm, berat 52kg..bole diadjust utk saiz yg lebih pendek

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
pm or
whatsapp 0135232842😍😘

qirmumtaz_hijab

CARA IRON AWNING AHNA SHAWL


*JANGAN TEKAN KUAT IRON KE ATAS AWNING, CUKUP HANYA LAYURKAN SAJA, PASTIKAN SUHU TIDAK TERLALU PANAS...:)

*Sekiranya anda menggunakan basuhan tangan, shawl tidak akan mudah kedut. 

CARA MEMAKAI AHNA SHAWL


1. pinkan atau jahit dulu ikut keluasan muka. bole buat ukuran dr tudung sis yg lain..😊

2. pakai anak tudung 👑

3. sarungkan ke muka,  tarik2 bahagian dalam awning sama seperti sis pakai tudung bawal biasa.  lipat disisi utk kemaskan.. 😊

4. Sarung loop yang kedua dan pinkan.. (optional nk pin ke tak☺)


Boleh tonton video dibawah untuk gambaran lebih jelas :)

video


RETURN AND REFUND POLICY (QIRMUMTAZ HIJAB)

Our policy lasts 14 days. If 14 days have gone by since the date you received it, unfortunately we cannot offer you a refund or exchange.


To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must also be in the original packaging.


Additional non-returnable items:

* Business card

To complete your return, we require a receipt or proof of purchase.

There are certain situations where only partial refunds are granted: (if applicable)

* Any item not in its original condition, is damaged or missing parts for reasons not due to our error.
Refunds (if applicable)

Once your return is received and inspected, we will send you an email to notify you that we have received your returned item. We will also notify you of the approval or rejection of your refund.

If you are approved, then your refund will be processed, and a credit will automatically be applied to original method of payment, within a certain amount of days.

Late or missing refunds (if applicable)

If you haven’t received a refund yet, first check your bank account again, it may take some time before your refund is officially posted.

Next contact your bank. There is often some processing time before a refund is posted.

If you’ve done all of this and you still have not received your refund yet, please contact us at 0135232842 or email us atqirmumtaz2u@gmail.com.

Sale items (if applicable)

Only regular priced items may be refunded, unfortunately sale items cannot be refunded.

Exchanges (if applicable)

We only replace items if they are defective or damaged.  If you need to exchange it for the same item, send us a message to make confirmation and send your item to: 

2240 Tingkat Sungai Gelugor 9, Gelugor, 07, 11700, Malaysia.

Shipping

To return your product, you should mail your product to: 

2240 Tingkat Sungai Gelugor 9, Gelugor, 07, 11700, Malaysia.

You will be responsible for paying for your own shipping costs for returning your item. Shipping costs are non-refundable. If you receive a refund, the cost of return shipping will be deducted from your refund. If the purchasing with free postagethe cost of shipping also will deducted.

Depending on where you live, the time it may take for your exchanged product to reach you, may vary.

Strictly  no refund if :
Any item that is returned more than 14 days after delivery.

Regards, 
qirmumtaz hijab team

MAKLUMAT PEMBAYARAN

PEMBAYARAN BANK-IN / INTERNET BANKING


Bank: MAYBANK
Nombor Akaun:157157841950
Nama:Shakirah bt. Abu Bakar
--------------------------------------


Bank: CIMB
Nombor Akaun : 7614781161 
Nama: Shakirah bt. Abu Bakar
--------------------------------------



Bank: BSN
Nombor Akaun:0820029000104258 
Nama:Shakirah bt. Abu Bakar 
--------------------------------------